Vroman Optics

Contacteer ons

 

Vroman Optics

Verheydenstraat 5
1700 Dilbeek
T: 02 569 35 82
christophe@vromanoptics.be

Openingsuren

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 9:00 - 12:30 & 14:00 - 18:00
Woensdag: 9:00 - 12:30 & 14:00 - 18:00
Donderdag: 9:00 - 12:30 & 14:00 - 18:00
Vrijdag: 9:00 - 12:30 & 14:00 - 18:00
Zaterdag: 9:00 - 12:30 & 14:00 - 17:00
Zondag: Gesloten
Feestetalage Vroman Optics
Feestetalage Vroman Optics

Standaard openingsuren kunnen afwijken; check hier onze openinguren 'in real time'  > KLIK HIER <

Kom je met of zonder afspraak?

Je kan langskomen met of zonder afspraak. Het grote voordeel van op afspraak te komen is dat je niet hoeft te wachten doordat de gereserveerde tijd helemaal voor jou vrijgemaakt wordt! 

Je kan bij Vroman Optics heel gemakkelijk zelf een afspraak online vastleggen op de dag en het uur die jou het beste schikt. Reserveer je persoonlijke plaats en maak hier in 1-2-3 je afspraak online. Bellen naar 025693582 of mailen naar christophe@vromanoptics.be mag natuurlijk ook, dan helpen we jou graag verder. 

Opticien Christophe Vroman zorgt er steeds voor dat je in alle veiligheid kan winkelen en draagt zorg voor je gezondheid! Lees hier onze gezondheidsmaatregelen.  

Heb je onze online shop al gezien? 

Shop online bij je lokale handelaar en doe je voordeel met onze talrijke aanbiedingen! Winkel hier op: shop.vromanoptics.be

Heb je nog vragen of opmerkingen?

Vul hier je gegevens in, zodat we je snel kunnen beantwoorden:

 
circulatieplan Dilbeek centrum kasteelstraat

Volg het circulatieplan van Dilbeek centrum!

In de Kasteelstraat is tussen het kruispunt met de Verheydenstraat en dat met de Roelandsveldstraat eenrichtingsverkeer ingesteld. Auto's mogen enkel in de richting van de Stationsstraat rijden.

Het Masterplan van de Dilbeekse kern koos voor het invoeren van éénrichtingsverkeer centrumuitwaarts in de Kasteelstraat, tussen de Verheydenstraat en de Roelandsveldstraat, zodat er een circulatielus rondom de kern bekomen wordt en het verkeer dat de kern niet hoeft te doorkruisen hiertoe verhinderd wordt.

Hoe geraak je nu vanuit Groot-Bijgaarden via de Stationsstraat het gemakkelijkst tot bij Vroman Optics?

Op het einde van de Stationsstraat rij je links d' Arconatisstraat in. Aan het einde kom je aan een rond punt; daar neem je de eerste straat rechts. Je bent nu in de Levoldlaan. Rij tot op 't einde van deze laan en neem dan een scherpe bocht naar rechts. Je bent nu in de Sint-Alenalaan; rij door richting de kerk van Dilbeek... en je komt aan in de Verheydenstraat! (zie plannetje)

 

Routebeschrijving

Geef hieronder uw vertrekplaats in:

Verheydenstraat 5 1700 Dilbeek

Waar kan je dichtbij Vroman Optics je wagen parkeren?

* in de Verheydenstraat: gratis minimum 1 uur parkeren, maar vergeet niet je blauwe schijf correct te plaatsen, LEES HIER hoe.

* op de parking aan het Marktplein (vlakbij de scholen Jongslag en Sint-Alena): gratis 2 uur parkeren, maar vergeet niet je blauwe schijf te plaatsen! >>> via de Kasteelstraat bereik je gemakkelijk de Verheydenstraat.

* op de parking achter de Sint-Ambrosiuskerk: gratis 3 uur parkeren, maar vergeet niet je blauwe schijf te plaatsen! >>> via de trappen aan de rechterkant van de kerk bereik je gemakkelijk de Verheydenstraat.

* op de parking aan de Kasteelhoeve (max. 14 plaatsen); bevindt zich op de hoek: Kasteelstraat - Sportlaan. Hier mag je gratis 2 uur parkeren met de blauwe schijf. >>> via de Kasteelstraat bereik je gemakkelijk de Verheydenstraat.

* in de Heetveldelaan: gratis onbeperkt parkeren. >>> via de Kasteelstraat bereik je gemakkelijk de Verheydenstraat. 

Opgelet: verplicht éénrichtingsverkeer in de Verheydenstraat!

Je kan de Verheydenstraat enkel volledig inrijden in de richting van de Ninoofsesteenweg vanaf het kruispunt met de Sint-Alenalaan tot aan het kruispunt met de Oudesmidsestraat. Het bovenste gedeelte van de Verheydenstraat (vanaf 't kruispunt met de Oudesmidsestraat tot aan de Ninoofsesteenweg) is wel tweerichtingsverkeer, dus komende van de Ninoofsesteenweg kan je de Verheydenstraat wel een heel klein stukje inrijden, maar je bent dan verplicht de 1ste straat rechts (de Oudesmidsestraat) in te rijden... Vergeet ook niet je snelheid aan te passen; in 't centrum van Dilbeek is het zone 30!