Vroman Optics

Contacteer ons

 

Vroman Optics

Verheydenstraat 5
1700 Dilbeek
T: 02 569 35 82
christophe@vromanoptics.be

Openingsuren

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 9:00 - 12:30 & 14:00 - 18:30
Woensdag: 9:00 - 12:30 & 14:00 - 18:30
Donderdag: 9:00 - 12:30 & 14:00 - 18:30
Vrijdag: 9:00 - 12:30 & 14:00 - 18:30
Zaterdag: 9:00 - 12:30 & 14:00 - 17:00
Zondag: Gesloten
Optiek Vroman Optics brillenwinkel Verheydenstraat 5 1700 Dilbeek opticien Christophe Vroman

Moet je een afspraak maken of kan je zonder afspraak langskomen?

Een afspraak is niet verplicht maar wel aangeraden! Door de huidige coronamaatregelen mogen in onze winkel max. 2 klanten tegelijk in de winkel aanwezig zijn. Bij Vroman Optics kan je heel gemakkelijk zelf een afspraak online vastleggen op de dag en het uur die je het beste schikt.

Reserveer je persoonlijke plaats en maak hier je afspraak.

Opticien Christophe Vroman zorgt ervoor dat je in alle veiligheid kan winkelen en draagt zorg voor je gezondheid met alle anti-corona veiligheidsmaatregelen.  

Shop lokaal en doe nu je voordeel met de talrijke aanbiedingen in onze gloednieuwe online shop! Winkel hier op: shop.vromanoptics.be

Heb je nog vragen of opmerkingen?

Vul hier je gegevens in, zodat we je snel kunnen beantwoorden:

 

Routebeschrijving

Geef hieronder uw vertrekplaats in:

Verheydenstraat 5 1700 Dilbeek

Waar kan je dichtbij Vroman Optics parkeren?

* in de Verheydenstraat: gratis 2 uur parkeren, maar vergeet niet je blauwe schijf te plaatsen!

* op de nieuwe parking aan het Marktplein (vlakbij de scholen Jongslag en Sint-Alena): gratis 2 uur parkeren, maar vergeet niet je blauwe schijf te plaatsen! >>> Via de Kasteelstraat bereik je gemakkelijk de Verheydenstraat.

* op de parking achter de Sint-Ambrosiuskerk: gratis 2 uur parkeren, maar vergeet niet je blauwe schijf te plaatsen! >>> Via de trappen aan de rechterkant van de kerk bereik je gemakkelijk de Verheydenstraat.

* op de nieuwe parking aan de Kasteelhoeve (max. 14 plaatsen); bevindt zich op de hoek: Kasteelstraat - Sportlaan. Hier mag je eveneens gratis 2 uur parkeren met de blauwe schijf. >>> Via de Kasteelstraat bereik je gemakkelijk de Verheydenstraat.

* in de Heetveldelaan: gratis onbeperkt* parkeren (*uitgezonderd op het laatste stukje t.h.v. de Kasteelhoeve ben je verplicht je blauwe schijf te plaatsen en mag je daar max. 2 uur parkeren). >>> Via de Kasteelstraat bereik je gemakkelijk de Verheydenstraat. 

Opgelet: verplicht éénrichtingsverkeer in de Verheydenstraat!

Je kan de Verheydenstraat enkel volledig inrijden in de richting van de Ninoofsesteenweg vanaf het kruispunt met de Kasteelstraat & de Sint-Alenalaan tot aan het kruispunt met de Oudesmidsestraat. Het bovenste gedeelte van de Verheydenstraat (vanaf 't kruispunt met de Oudesmidsestraat tot aan de Ninoofsesteenweg) is wel tweerichtingsverkeer, m.a.w. komende van de Ninoofsesteenweg kan je de Verheydenstraat wel een heel klein stukje inrijden, maar je bent dan verplicht de 1ste straat rechts (de Oudesmidsestraat) in te rijden... Vergeet ook niet je snelheid aan te passen; in 't centrum van Dilbeek is het zone 30!