Sportglazen

Hoya Sportive glazen Hoyalux Sportive TrueForm Nulux Sportive TrueFrom

De Hoya Sportive TrueForm glazen zijn verkrijgbaar in unifocale of multifocale uitvoering en zijn de beste keuze voor sportieve activiteiten

Draag je tijdens het sporten een bril en wil je goed presteren? Dan behaal je het beste resultaat als je beschikt over de perfecte uitrusting. Dus niet alleen de juiste kleding, maar een goed kijkende en comfortabel zittende sportbril is minstens zo belangrijk. Sporten doe je namelijk vooral met je ogen, omdat 80% van alle informatie je via je ogen bereikt. Wil je ook een scherp en comfortabel zicht? Dan zijn de Hoya Sportive brillenglazen een goede start. Opticien Christophe Vroman kan je hier alles over vertellen en adviseert je graag.

De Sportive brillenglazen worden afgestemd op je persoonlijke wensen

Iedere brildragende sporter heeft zijn eigen wensen als het gaat om zien. De één wil veel contrast, de ander wil specifieke bescherming tegen de zon. Er zijn heel veel mogelijkheden met de Hoya Sportive brillenglazen. Laat je dus goed informeren door de ervaren opticien van Vroman Optics. Je persoonlijke wensen zijn de ingrediënten voor je beste oplossing. En dat zorgt voor een haarscherpe waarneming van beeld en bewegingen, ongeacht de snelheid of (in)stabiliteit. Draag je tijdens het sporten je dagelijkse bril, dan is de kans op beschadigingen groot. Bovendien is deze bril niet bestand tegen transpiratievocht, vuil, weer en wind. Met de Hoya Sportive brillenglazen ben je hier allemaal op voorbereid en kan je zorgeloos sporten.

Hoya Sportive brillenglazen zijn ook geschikt voor sportbrillen met sterk gekromde glazen

De 'high-curved' sportglazen kunnen besteld worden in transparante versie maar ook in gekleurde, gepolariseerde of meekleurende uitvoering. 

Keuze uit verschillende contrastkleuren en verschillende coatings 

Contrastkleuren zijn speciaal ontwikkeld voor actieve toepassingen en kunnen dus tijdens het sporten een groot verschil maken. Bijvoorbeeld bij het skiën onder een bewolkte hemel, zeilen op het water, bij het fietsen in de bergen of wanneer bomen schaduwen werpen op de tennisbaan.Bovendien kan er ook nog gecombineerd worden met een trendy spiegelcoating. Hiermee wordt functionaliteit gekoppeld aan een modieuze uitstraling. Alles in functie van de toepassing.

Meer weten over de Sportive TrueForm glazen?

Kom gerust langs voor persoonlijk advies!