Contactlenzen

Je draagt al contactlenzen en je bent toe aan vernieuwing of verandering? Kies dan voor Vroman Optics, want bij ons bestelt u alle lenzen, lensvloeistoffen en oogdruppels aan internetprijzen, maar dan met persoonlijke service!

Wil je voordelig lenzen kopen?

Kom langs, bel, mail of bestel in onze webshop!

Heb je nog nooit contactlenzen gedragen, maar ben je gemotiveerd om eens lenzen uit te proberen? Geen probleem, als contactlensspecialist meet ik alles zeer nauwkeurig op en selecteer ik de best passende contactlenzen voor jouw ogen. De proeflenzen kan je uiteraard eerst uittesten en worden ook uitgebreid gecontroleerd. Ik maak graag tijd voor je vrij om de manipulatie van de lenzen uit te leggen, zodat je snel vertrouwd geraakt met de nieuwe contactlenzen.

Ben je niet tevreden over je huidige lenzen? Ook dan sta ik voor je klaar voor een perfecte heraanpassing, want tussen het grote aanbod van contactlensmaterialen, vind ik zeker en vast het juiste type kwaliteitslenzen, die voor jou persoonlijk het meeste comfort biedt en het beste beantwoordt aan je levensstijl en budget. 

Onze partners