win een unieke Porsche Design race dag

win een unieke Porsche Design race dag

win een unieke Porsche Design race experience

Ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan van Porsche Design verloot Vroman Optics een unieke Porsche Design Racedag onder zijn Porsche Design klanten.
 
Uitgebreid programma
De Porsche Design Racedag speelt zich af op het volledig vernieuwde circuit in Zandvoort en bestaat uit vier race onderdelen. Tijdens één onderdeel zit je samen met een coureur in de auto, waardoor je echt de snelheid ervaart van de autosport. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om in een simulator te racen om een echte Formule 1 ervaring te beleven. Tijdens een ander onderdeel mag je zelf het circuit op met een Porsche 911 en tot slot kan je deelnemen aan een dragrace, waarbij je tegen elkaar racet over een korte afstand met een enorme snelheid. Na de vier onderdelen is er een gezellige borrel voorzien in de Heineken Skybox.
 
Hoe maak je kans op een unieke Porsche Design Driving Experience op het Formule 1 circuit van Zandvoort?
Koop tijdens de actieperiode (tussen 3 mei en 30 juni 2022) een Porsche Design bril met correctieglazen of een Porsche Design zonnebril (al dan niet op sterkte). Tip: Verdubbel je winstkansen door zowel een Porsche Design brilmontuur op correctie als een Porsche Design zonnebril aan te schaffen tijdens de actieperiode.