Week van het zien

Week van het zien

laat je ogen gratis testen tijdens de week van het zien 2021

Verlies je zicht niet uit het oog!

Van 9 tot 16 oktober is het de "Week van het Zien". Als lid van het APOOB (Algemene Professionele Opticiens & Optometristen Bond) en als gediplomeerd opticien-optometrist nodig ik je dan uit voor een GRATIS oogtest (enkel op afspraak).

Laat je opticien naar jouw ogen kijken

Via een oogscreening weet je meteen of je ogen nog optimaal functioneren. Nu we steeds meer naar schermen kijken, is ook het aantal oogproblemen flink gestegen. Daarom is het slim om op tijd naar je ogen te laten kijken. Je opticien ziet wat jij niet ziet!

Oogscreening bij je opticien: een goed idee?

Absoluut! Het kost je niks, je bent in ervaren handen en je kent direct het resultaat. Met hightech apparatuur, meet ik de kwaliteit van je zicht en geef je professioneel advies. Dat is nodig, want zo krijg jij de kijkoplossing die bij jou past. Deze test evalueert niet de gezondheid van je ogen, dit domein is voorbehouden aan de oogarts.  

Wanneer een oogscreening?

Kom langs voor een gratis oogtest als:

  • Je merkt dat je zicht verslechtert.
  • Je hoofdpijn krijgt van lang lezen of televisie kijken.
  • Je vaak je ogen dichtknijpt om je zicht scherp te stellen.
  • Je veel naar schermen kijkt voor je werk of ontspanning.
  • ...

Zelfs als je al een bril draagt, is een regelmatige oogscreening een goed idee. Zo ben je zeker dat jouw bril of lenzen nog steeds afgestemd zijn op jouw zicht.

Ervaar het WOOW gevoel, maak nu jouw afspraak voor een gratis oogscreening!

De Week van het Zien loopt normaal van 9 tot 16 oktober 2021, maar de gratis oogtest wordt je aangeboden tijdens de ganse maand oktober 2021. 

Maak je afspraak vooraf online op www.vromanoptics.be/online-afspraak-maken  (selecteer 'afspraak voor digitale oogmeting' en kies zelf de dag en het uur die je het beste past).